Miercuri, 24.04.2024, 03.42.14
Ati intrat ca Гость | Grupa "Vizitatori"Bine ati venit Гость | RSS

MedInfo

Blog

Principala » 2010 » Februarie » 4 » Coenzima Q10 creste frecventa orgasmelor
17.00.56
Coenzima Q10 creste frecventa orgasmelor

Coenzima Q10 este prezenta in toate celulele corpului nostru. Ea este o substanta asemanatoare vitaminelor. Rolul ei este de a transforma glucidele, grasimile si proteinele in energie.

Astfel, coenzima Q10 este implicata in functionarea mai multor organe precum inima, creierul si ficatul. Acesta din urma are capacitatea de a produce coenzima, insa in cantitati mici.

Principalul aport de coenzima Q10 provine din alimentatie.

Probleme de inima si de imunitate

S-a demonstrat ca ea ajuta in procesul de reintinerire celulara, luptand impotriva radicalilor liberi si este benefica in cazul problemelor cardiovasculare, precum insuficienta cardiaca. Coenzima Q10 este recomandata si celor care au sistemul imunitar slabit sau au cancer.

Furnizor de energie

De cate ori nu am simtit ca suntem lipsiti de energie? De multe ori. Dar nu ne-am gandit ca deficitul de coenzima Q10 poate fi cauza. Principalul ei rol este sa produca si sa ne ofere energie. Pentru a ne simti in forma si pentru a face fata oricarui tip de efort fizic, avem nevoie de suficienta coenzima Q10, pe care de multe ori nu ne-o putem asigura numai din alimentatie si sunt necesare suplimente. Sportivii cunosc cel mai bine eficacitatea acestei coenzime deoarece ii ajuta sa faca fata efortului si sa isi revina mai repede dupa acesta.

Creste frecventa orgasmelor

Coenzima Q10 ajuta si in cazul actului sexual, care necesita energie. Mai multe studii publicate in prestigioase reviste de specialitate au demonstrat cresterea frecventei orgasmelor in cazul celor ce consumau Q10. Eficacitatea coenzimei Q10 a fost demonstrata atat pentru barbati, cat si pentru femei. Rezultatele sunt mult mai spectaculoase in cazul barbatilor. Un nivel bun de energie si un sistem cardiovascular care functioneaza bine ajuta la o erectie satisfacatoare. Fara energie si o circulatie buna a sangelui, erectia se produce mai greu si nu poate fi mentinuta mult timp. Un studiu american, desfasurat pe un numar de peste 1.000 de persoane, pe o perioada de sase luni, a demonstrat ca din cauza scaderii nivelului de coenzima Q10 capacitatea de a avea orgasm scade si ea.

Atentie la medicamentele pentru scaderea colesterolului, numite generic statine. Ele, pe langa faptul ca diminueaza nivelul de colesterol rau, reduc in mod semnificativ si nivelul coenzimei Q10! Un studiu al Universitatii San Diego asupra legaturii dintre orgasm si doua dintre cele mai populare branduri de statine a constatat o reducere a producerii orgasmului, atat la femei, cat si la barbati, mergand pana la o rata de scadere de 50%. Concluzia a fost ca pastilele care produc cea mai importanta reducere a colesterolului sunt si cele care afecteaza cel mai puternic intensitatea orgasmului.

Gingivita si paradontoza

Coenzima Q10 si-a dovedit proprietatile si in tratamentul gingivitei sau al parodontozei. Simptomele acestora pot fi contracarate prin suplimentarea coenzimei Q10. Ea sprijina si stimuleaza sistemul imunitar, ceea ce duce la refacerea tesuturilor gingivale in cateva saptamani.

Surse de Q10

Coenzima Q10 se gaseste in pestele gras, macrou, sardine, in carnea si organele de vita, precum ficatul, inima, rinichii, in uleiul de soia si arahide. Dar, oricat de sanatos am incerca noi sa mancam, e greu sa acumulezi din alimente tot necesarul de vitamine, minerale si inclusiv coenzima Q10. Asa ca este necesar sa luam niste suplimente.

E bine ca doctorul sa ne recomande ce anume, mai ales cand e vorba de femei insarcinate. Persoanele care iau statine trebuie sa ia neaparat un supliment de Q10. Studiile stiintifice au aratat ca aceasta formula de Q10 care da cea mai buna disponibilitate biologica este cea dizolvata in ulei de soia, sub forma de capsule moi de gelatina.

Coenzima Q10 este cheia producerii de energie in organism si creste frecventa orgasmelor!

Sursa: sanatate.md

Categorie: Noutăţi Medicale | Vizualizari: 496 | Adaugat de: AlexSyrus | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Menul site-ului
Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Section categories
Search
Our poll
Rate my site
Total răspunsuri: 4
Forma intrarii
Calendar
«  Februarie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Site friends