Sâmbătă, 20.04.2024, 06.59.44
Ati intrat ca Гость | Grupa "Vizitatori"Bine ati venit Гость | RSS

MedInfo

Blog

Principala » 2010 » Februarie » 19 » SEX – cel mai bun medicament
21.26.14
SEX – cel mai bun medicament
                                           
Despre folosul sexului se ştie de mult, însă puţini sunt cei, care ştiu că în afară de satisfacţia fizică şi morală, această acţiune mai are şi un efect de tratament asupra corpului nostru în general. Acum faimoasa durere de cap - este o ocazie în plus de a face dragoste, doar un sex de calitate salvează chiar şi contra migrenelor.
  • Sexul preîntâmpină bolile sistemului cardio-vascular. Cum e bine ştiut, în timpul actului sexual se accelerează circulaţia sanguină, fapt ce antrenează minunat elasticitatea vaselor şi preîntâmpină spasmele acestora. Cel mai important să nu faceţi exces! Pentru profilaxia infarctelor, insultelor, a crizelor hipertonice, a acceselor de migrenă şi a altor tulburări ale circulaţiei intercraniene, sunt de ajuns 20 de minute de sex de trei ori pe săptămână. Apropos, sexul este folositor şi nemijlocit în timpul crizei de migrenă, dat fiind faptul în timpul excitaţiei sexuale în sânge sunt eliminate endorfinele şi corticosteroide, care de minune substituie analgezicele.

  • Ocupaţiile cu sex menţin tonusul muşchilor de la burtă, activizează şi asigură un lucru normal al organelor din sistemul digestiv şi cel intestinal. În afară de asta, sexul este cea mai bună dietă din lume – cu cât mai mult sex, cu atât mai multe calorii arse.

  • Dacă faci regulat sex, pe veci vei uita de aşa boli, ca prostatita şi alte probleme delicate a sistemului renal şi genital. Şi pentru acest lucru contribuie un şir de factori: accelerarea circulaţiei sanguine, grăbirea proceselor de schimb şi antrenarea grupelor necesare de muşchi, care cu vârsta au tendinţa de a se atrofia.

  • Terapia prin sex previne diferite tulburări endocrine şi normalizează ciclul menstrual, pentru că nemijlocit acţionează asupra eliminării hormonilor. Cu toate acestea luaţi în consideraţie, că în această situaţie, nu doar sexul şi orgasmul, dar şi atracţia propriu zisă, şi mai ales – atingerile sexuale.

  • Fiind un efort fizic, sexul este o profilaxie a bolilor aparatului osos. Şi în comparaţie cu gimnastica obositoare, de la sex dumneavoastră în primul rând primiţi mereu plăcere şi împreună cu ea şi multe foloase.

  • Terapia prin sex este importantă pentru organele respiratoare. Nu doar din motivul că se accelerează circulaţia sângelui şi are loc ventilarea sistemului respirator. Sexul foarte bine substituie gimnastica respiratorie. În timpul reţinerii naturale a aerului are loc acumularea dozată a bioxidului de carbon, ce provoacă aşa numitul efect de „insuficienţă oxigenară”, folosul căruia este inestimabil.

  • Se consideră că sexul stimulează sistemul imunitar, acest lucru înseamnă că sexul ne protejează de viruşi şi de infecţii. De aceea în perioada epidemiilor de gripă sau a altor boli virale, sesiunile de terapie cu sex, merită de le îndesit.

  • Sexo-terapia regulată nu ne lasă să îmbătrânim fizic. Un schimb hormonal consistent oferă un efect de întinerire şi un efect cosmetologic minunat.

  • Sexul tratează de minune psihica şi nervii, ca şi oricare efort fizic, care, accelerează circulaţia sanguină în tot corpul, înlătură supra-efortul din scoarţa creierului.

  • Şi, desigur, sexul ne asigură garantat un echilibru emoţional. Când noi suntem satisfăcuţi sexual, în organismul nostru se elimină hormonul fericirii. Acest lucru asigură o armonie interioară şi o armonie cu lumea înconjurătoare. Noi devenim persoane cu succes şi energice, ne umplem de bucurie şi de optimism, ceea, ce la rândul său, descoperă o mulţime de posibilităţi pentru realizarea planurilor noastre grandioase şi a viselor sacre.

Nu este pe lume nimic mai plăcut, mai dorit şi, ce e unic, nu stârneşte nici un fel de dependenţă de la folosirea (practic pe viaţă!) a substanţelor curativ-profilactice, ca sexo-terapia. Este cel mai plăcut efort şi cea mai bună odihnă! Această plăcere, care aduce un folos inestimabil întregului corp!

Sursa: sanatatea.md

Categorie: Noutăţi Medicale | Vizualizari: 622 | Adaugat de: AlexSyrus | Raging: 0.0/0
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Menul site-ului
Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Section categories
Search
Our poll
Rate my site
Total răspunsuri: 4
Forma intrarii
Calendar
«  Februarie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Site friends