Vineri, 26.04.2024, 19.21.06
Ati intrat ca Гость | Grupa "Vizitatori"Bine ati venit Гость | RSS

MedInfo

Blog

Principala » 2010 » Februarie » 16 » După ce au făcut un studiu, doi americani propun ca prezervativele să fie etichetate după mărimi: cea mai mică - “large”, cea mare – “extra
19.53.26
După ce au făcut un studiu, doi americani propun ca prezervativele să fie etichetate după mărimi: cea mai mică - “large”, cea mare – “extra
 
După ce au făcut un studiu, doi cercetători americani propun ca prezervativele să fie etichetate după mărimi: cea mai mică - "large”, cea mare – "extra large”. Mărimea "small” nu există

Un prezervativ de mărime nepotrivită poate să crească riscul de infectare cu boli transmisibile pe cale sexuală şi să reducă plăcerea în timpul actului sexual, arată un studiu al cercetătorilor americani de la Institutul Kinsey, preluat de AFP.

În cadrul cercetării s-au analizat chestionarele completate de 436 de bărbaţi cu vârste cuprinse între 18 şi 67 de ani care au folosit prezervative în precedentele trei luni, fiind recrutaţi cu ajutorul site-ului unui distribuitor de prezervative. Dintre aceştia, 44,7% au raportat că au trăit experienţa neplăcută a folosirii unor prezervative nepotrivite.

Rezultatele studiului au arătat că utilizatorii unor prezervative nepotrivite ca mărime se confruntă cu un risc de 2,5 ori mai mare ca aceste mijloace de protecţie să alunece sau să se rupă şi cu un risc de 5 ori mai mare de a suferi diverse iritaţii la nivelul penisului.

Ei se confruntă, totodată, cu un risc de două ori mai mare de a avea probleme de erecţie sau dificultăţi (sau partenerele lor) de a ajunge la orgasm. În plus, există un risc de două ori mai mare ca prezervativul să alunece înainte de sfârşitul actului sexual.

Autorii cercetării au afirmat că ar fi necesar ca prezervativele să fie inscripţionate cu "mesaje sanitare", care să îi ajute pe bărbaţi să îşi aleagă prezervativele cele mai potrivite pentru ei. Ei au propus ca prezervativele cu cea mai mică mărime să fie denumite "large" (mare), iar mărimea medie să se numească "extra large", întrucât niciun bărbat nu va cumpăra un prezervativ pe care scrie "small" (mic).

Sursa:gindul.info

Categorie: Noutăţi Medicale | Vizualizari: 562 | Adaugat de: AlexSyrus | Raging: 5.0/1
Total comentarii : 0
Prenume *:
Email *:
Cod *:
Menul site-ului
Statistics

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0
Section categories
Search
Our poll
Rate my site
Total răspunsuri: 4
Forma intrarii
Calendar
«  Februarie 2010  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Site friends